Direct contact met de gin makers
Vanaf 6 flessen mogelijk
Natuurlijke ingrediënten

Vraag het de makers

Lees hieronder meer over de eigenaren Sander & Ben

Vraag het Sander

Lekkerste gin

Ik heb niet 1 gin die ik het lekkerst vind van alle gins die we hebben mogen maken bij Your Gin. Het hangt af van de dag, het weer, het gezelschap, het seizoen. Maar over het algemeen zijn het meer de vollere en complexere gins.

Uniekste gin

De meest unieke of gekke gin die we hebben mogen maken vind ik die met rode ui of met zwarte knoflook. Zeer bijzondere gins.

Leukste/lekkerste ingrediënten

Het werken met allerlei verschillende wortels is er mooi. Denk aan sarsaparilla, engelenwortel, oris wortel etc. 1 voor 1 geven ze een bijzondere touch aan een gin.

Meest unieke ingrediënt

Bij Your Gin hebben we veel unieke ingredienten op voorraad om gin mee te maken. Ik vind de verschillende pepers wel erg tof.

Favoriete cocktail

Negroni of een slippery wet

Favoriete mixer

Mooie strake tonic

Soort glas

Afhankelijk van de locatie, als aperitief in een mooi restaurant vind ik hoog fijn, maar met vrienden aan de bar is een laag model wel erg prettig drinken.

Hoe drink jij je gin het liefst

Liefst met een tonic

Wel of geen rietje

Met een rietje

Veel of weinig ijs

Veel ijs, zodat het drankje lang koud en verfrissend blijft.

Vraag het Ben

Lekkerste gin

Hoe meer smaak lagen erin zitten hoe beter. Ik hou van complexe gins. Al is het wel afhankelijk van de omstandigheden. In de zomer ga ik graag voor een combinatie van citrus en kruiden terwijl ik in de winter liever een zware gin vol specerijen en hout heb.

Uniekste gin

Meest unieke gins zijn toch wel de soorten gin met ingrediënten die je niet perse in een gin verwacht zoals: Augurk, sarsaparilla of mirre.

Leukste/lekkerste ingrediënten

Aromatische pepers zoals een long pepper of staart peper vind ik altijd verrassend en ik hou zelf heel erg van de diepgang van verschillende hout soorten.

Meest unieke ingrediënt

We hebben het geluk om met zoveel verschillende ingrediënten te mogen werken. Maar ingrediënten die mij echt bij blijven zijn: Mirre en zwarte knoflook.

Favoriete cocktail

Een klassieke Negroni, met een mooie kruidige gin.

Favoriete mixer

Tonic, zo neutraal en strak mogelijk

Soort glas

Een groot glas waar voldoende plek is voor ijs zodat mijn gin tonic mooi koud blijft. Als ik voor een pure gin ga toch liever een tumbler.

Hoe drink jij je gin het liefst

Het liefste drink ik de gin puur om echt de smaak te proeven.

Wel of geen rietje

Een gin tonic het liefste met een rietje.

Veel of weinig ijs

Zo veel mogelijk, zodat het niet zo snel smelt en de tonic niet warm en bitter kan worden!

× Chatten