Direct contact met de gin makers
Vanaf 6 flessen mogelijk
Natuurlijke ingrediënten

Relatiegeschenken

Op zoek naar een relatiegeschenk of wilt u uw medewerkers verrassen met een bijzonder cadeau? Your Gin maakt gepersonaliseerde geschenken voor bedrijven. Een relatiegeschenk bedrukt met logo en/of boodschap is meer dan een cadeautje. Het versterkt uw imago en uw merk.

Relatiegeschenk op maat

Omdat wij graag geschenken op maat maken gaan we graag in gesprek met u om het juiste geschenk te selecteren. Hieronder een aantal voorbeelden van onze geschenken.

Een eigen label Gin

Elk geschenk staat bij ons in teken van een eigen exclusieve recept gin. Welke geschenkdoos u kiest, samen gaan we het traject in om een mooie gin te ontwikkelen voor u bedrijf. Naast de smaak van de gin, komt er ook een eigen gemaakte etiket op de fles. Hiermee geeft u echt iets van uzelf aan de klant of medewerker. Hier zit aandacht en maatwerk in, dat ziet ook de ontvanger.

Vanaf 6 pakketten is dit al mogelijk.

Gepersonaliseerde relatiegeschenk

Nu komt het belangrijkste en leukste deel: Proeven! We hebben de door u gekozen ingrediënten verwerkt in een sample. Deze kunnen we samen met u proeven of sturen hem naar u op en maken een telefonische afspraak. We vinden het belangrijk dat de smaak precies bij u past en hier doen we dan ook alles voor. Is de smaak goed dan kunnen we verder.

Zo niet, dan gaan we terug naar de tekentafel en maken we een nieuwe sample voor u.

The Sky is the Limit

Of bent u juist opzoek naar een geschenk wat een beetje out of the box is? The sky is the limit!
Bijvoorbeeld een pakket voor met de post, een brievenbusdoos met uw eigen gin. Of een fles gin met hierbij een zakje botanicals en de perfect voor u geselecteerde tonic.

Wij gaan graag samen met u opzoek naar de beste optie.

Op zoek naar een relatiegeschenk?

Neem snel contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij weten zeker dat we een geschenk kunnen maken dat perfect bij u past.

"*" geeft vereiste velden aan

× Chatten