Relatiegeschenken

Op zoek naar een relatiegeschenk of wilt u uw medewerkers verrassen met een bijzonder cadeau? Your Gin maakt gepersonaliseerde geschenken voor bedrijven. Een relatiegeschenk bedrukt met logo en/of boodschap is meer dan een cadeautje. Het versterkt uw imago en uw merk.
Omdat wij graag geschenken op maat maken gaan we graag in gesprek met u om het juiste geschenk te selecteren. Hieronder een aantal voorbeelden van onze geschenken.

Een eigen label Gin


Elk geschenk staat bij ons in teken van een eigen exclusieve recept gin. Welke geschenkdoos u kiest, samen gaan we het traject in om een mooie gin te ontwikkelen voor u bedrijf. Naast de smaak van de gin, komt er ook een eigen gemaakte etiket op de fles. Hiermee geeft u echt iets van uzelf aan de klant of medewerker. Hier zit aandacht en maatwerk in, dat ziet ook de ontvanger.

Vanaf 6 pakketten is dit al mogelijk.


Gepersonaliseerde geschenkdoos

Alle geschenken worden gepersonaliseerd bij ons. Dit betekent dat er altijd een eigen logo of naam op de doos komt. Voor u hebben we al een mooie selectie gemaakt van een aantal dozen, die al in kleine oplages van 6 stuks te verkrijgen zijn.
Ook hebben we hier de optie om de glazen te bedrukken met uw eigen logo of naam.

Maar natuurlijk kunnen we ook helemaal op maat een geschenk doos  samen met u creëren.  Vraag naar de mogelijkheden.


The Sky is the Limit


Of bent u juist opzoek naar een geschenk wat een beetje out of the box is? The sky is the limit!
Bijvoorbeeld een pakket voor met de post, een brievenbusdoos met uw eigen gin. Of een fles gin met hierbij een zakje botanicals en de perfect voor u geselecteerde tonic.

Wij gaan graag samen met u opzoek naar de beste optie voor u.


 

Neem snel contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij weten zeker dat we een geschenk kunnen maken dat perfect bij u past.