Direct contact met de gin makers
Vanaf 6 flessen mogelijk
Natuurlijke ingrediënten

Ontwikkel uw gin

Heeft u altijd gedroomd van uw eigen gin, Een gin die echt naar eigen smaak is met zelf gekozen ingrediënten? Met een door u ontworpen etiket op de fles? Dan zit u bij Your Gin goed. Wij maken private label gins en doen dit al vanaf 6 flessen.
Hieronder vindt u de stappen die we met u zullen doorlopen.

Hoe werkt het?

Hieronder vindt u de stappen die we met u zullen doorlopen.

1

Kies uw eigen ingrediënten

Van kruidig, naar fris, van specerijen tot houttonen. We kunnen voor u alle kanten op. Dus bedenk vooraf goed wat u lekker vindt en wat u zou willen aan ingrediënten. Wij gaan samen met u op zoek naar de smaken die bij u passen. Tijdens een afspraak laten we u een aantal door ons gemaakte gins proeven om u de mogelijkheden te laten ervaren.

Daarna is het tijd om aan de hand van uw smaak, ingrediënten op papier te zetten zodat we kunnen beginnen aan een sample van een gin speciaal voor u geproduceerd.

2

Proef uw eigen gin sample

Nu komt het belangrijkste en leukste deel: Proeven! We hebben de door u gekozen ingrediënten verwerkt in een sample. Deze kunnen we samen met u proeven of sturen hem naar u op en maken een telefonische afspraak. We vinden het belangrijk dat de smaak precies bij u past en hier doen we dan ook alles voor. Is de smaak goed dan kunnen we verder.

Zo niet, dan gaan we terug naar de tekentafel en maken we een nieuwe sample voor u.

3

Ontwerp uw eigen etiket

Om het echt uw eigen gin te maken krijgt u uw eigen vooretiket op de fles. Dit maakt het plaatje helemaal af. Deze kunt u zelf helemaal vormgeven. Of u maakt gebruik van onze contacten om uw etiket te laten ontwerpen, van een eenvoudig ontwerp tot heel complex, alles is mogelijk. Ook is er een mogelijkheid voor een gehele wikkel als etiket. Deze is ook helemaal zelf vorm te geven.

Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en voelen in onze afspraak.

4

De productie wordt gestart

Zijn alle bovenstaande stappen naar wens verlopen. Dan kunnen we beginnen met produceren. Maar eerst moet u nog wel even kiezen in welke maat flessen u de gin wilt hebben. We hebben onze standaard schenkfles van 500ml. Verder hebben we flessen van 250ml, 100ml en 50ml. Allemaal met uw eigen etiket en eigen gin.

Als u dit gekozen hebt kan uw gin één tot twee weken later bij u op de plank staan!

5

De perfecte Serve

Om het helemaal af te maken denken we mee over hoe uw gin het beste geserveerd kan worden. We kunnen helpen met het juiste glas, passende botanicals en de perfecte tonic. We hebben een aantal glazen in ons assortiment die we u graag laten zien. Ook leveren we veel verschillende tonics mee om het plaatje echt af te maken.

Liever een leuk idee voor cocktail of een aperitief? Vraag het ons!

Meer informatie?

Heeft u een vraag of belangstelling in ons product? Neem vrijblijvend contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

× Chatten