Direct contact met de gin makers
Vanaf 6 flessen mogelijk
Natuurlijke ingrediënten

Deze bedrijven gingen u voor:

Referenties

De samenwerking met Your Gin was voor ons enorm leuk! Om te beginnen hebben we twee ontzettend lekkere eigen gins, maar het was ook enorm fijn om bij Ben en Sander dezelfde passie te zien die wij op de studenten over proberen te dragen

Henry Thomson

De samenwerking met Your Gin ging soepel en snel. De dachten mee over de smaken en konden goed advies geven. Ook het bestellen en de bedrukking met ons eigen label ging heel vlot. De eerste bestelling raakt alweer op, dus we gaan snel weer meer bestellen!

Romy Brouwer
Samen met Sander & Ben en hun enthousiaste en profesionele hulp een uniek eigen recept bedacht. Een kruidige en florale gin waar onder andere zoethout en verveine naar voren komen.
Alle vele G&T mogen schenken en ginflessen als relatiegeschenk verkocht onder ons label “The Duke Choices”
Teun van Heerenveld

In samenwerking met Your Gin een mooie botanische gin ontworpen voor ons nieuwste restaurant-concept.

De gin wordt erg goed ontvangen door onze gasten, past bij de story van het restaurant en is een absoluut top item voor de upsell.

Pim van het Reve

Wij ervaren de samenwerking met YourGin als heel prettig en persoonlijk. Deze Nederlandse gin is een mooi product wat past bij onze filosofie. We kunnen zelfs onze eigen ingrediënten aanleveren. En het belangrijkste: Onze gasten noemen het ‘by far de beste gin’.

Dennis Willems

Wij hebben de mannen van Your Gin leren kennen op de Horecava beurs in Amsterdam. Gisteren kregen wij onze eerste flessen zelf ontworpen Gin geleverd. Hoe stoer is dat! Klanten zijn razend enthousiast en wij zijn natuurlijk onwijs trots op ons product.
Thanks Ben en Sander voor jullie begeleiding.

Gohar & Erik
Geen referenties gevonden
× Chatten