Direct contact met de gin makers
Vanaf 6 flessen mogelijk
Natuurlijke ingrediënten

Deze bedrijven gingen u voor:

Referenties

Wij hebben de mannen van Your Gin leren kennen op de Horecava beurs in Amsterdam. Gisteren kregen wij onze eerste flessen zelf ontworpen Gin geleverd. Hoe stoer is dat! Klanten zijn razend enthousiast en wij zijn natuurlijk onwijs trots op ons product.
Thanks Ben en Sander voor jullie begeleiding.

Gohar & Erik

In samenwerking met Your Gin een mooie botanische gin ontworpen voor ons nieuwste restaurant-concept.

De gin wordt erg goed ontvangen door onze gasten, past bij de story van het restaurant en is een absoluut top item voor de upsell.

Pim van het Reve
Samen met Sander & Ben en hun enthousiaste en profesionele hulp een uniek eigen recept bedacht. Een kruidige en florale gin waar onder andere zoethout en verveine naar voren komen.
Alle vele G&T mogen schenken en ginflessen als relatiegeschenk verkocht onder ons label “The Duke Choices”
Teun van Heerenveld

Tijdens een EuroToques bijeenkomst kennis mogen maken met de heren van Your Gin. Ik was al langere tijd op zoek naar de juiste partner om een private label Kasteel Kerckebosch Gin te ontwikkelen. En na onze brainstormsessies, veel testen, proeven, finetunen hebben wij onze unieke en heerlijke eigen Gin! Een smaaksensatie met tonen van gember, sereh, hand van Boeddha en een vleugje verse peper. De droge ingrediënten van onze klassieker “ Mama Vera’s rendang” , een ode aan mijn moeders huisgemaakte rendang.
We serveren deze Gin & Tonic als onze vaste huiscocktail en heeft al vele harten gestolen. Your Gin, enorm dank voor deze smakelijke samenwerking!

Hans van Triest

De gin heeft precies die specifieke smaak gekregen die we wensten, mede door de persoonlijke interesse van de heren van Your Gin. Wij hebben genoten van de samenwerking en onze gasten genieten nu van Robin’s Dry Gin!

Marijn Span

Wij ervaren de samenwerking met YourGin als heel prettig en persoonlijk. Deze Nederlandse gin is een mooi product wat past bij onze filosofie. We kunnen zelfs onze eigen ingrediënten aanleveren. En het belangrijkste: Onze gasten noemen het ‘by far de beste gin’.

Dennis Willems
Geen referenties gevonden
× Chatten