Over ons

Ons Verhaal

Het idee van Your Gin is in 2017 ontstaan op het terras. Wij, Sander en Ben, zijn grote gin & tonic liefhebbers. Wij waren op zoek naar wat wij zelf nou de perfecte gin voor ons vonden. Na veel “proeven” kwam het idee om zelf een eigen gin te gaan maken.

Na veel testen, proberen en weggooien, kwamen we tot een aantal leuke gins. Toen moesten we gaan beslissen welke we op de markt wilden brengen. Wij zelf, maar ook iedereen om ons heeft een eigen smaak in wat ze lekker vinden. Zo zijn we op het idee gekomen om private labels te gaan maken met een lage instap van 6 flessen. Zodat iedereen kan genieten van zijn eigen smaak.

En zo is Your Gin ontstaan: een bedrijf dat gins maakt naar uw smaak.
In 2018 was het nog een parttime bedrijf dat begonnen is aan de keukentafel. Na veel uitzoek werk en het aanvragen van vergunningen begonnen we in ons eerste bedrijfspand. Een kleine kelder van ongeveer 10 vierkante meter. Om in de zomer van 2019 te verhuizen naar de Splendor fabriek in Nijmegen waar we nu nog steeds gevestigd zijn. Sinds 2020 is de hobby veranderd in een fulltime baan voor beiden.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gins, nieuwe ingrediënten en nieuwe ideeën. Zo willen we Your Gin elke dag weer naar een hoger plan brengen.

Hopelijk kunnen wij u ook mee nemen op een ontdekkingsreis naar de perfecte gin speciaal voor u gemaakt.


Graag willen wij mensen laten genieten van hun
eigen perfecte gin & tonic.

Sander

Een gin voor iedereen: ieders smaak is uniek en hierdoor ontstond ons idee voor “Your Gin”

Ben

Your Choice, Your Taste, Your Gin. Cheers!