· 

Hendricks Gin

WAT VINDT YOUR GIN VAN HENDRICKS GIN:

Ben gin review:

De eerste smaak die je proeft zijn de scherpe smaken van de jeneverbes, vlierbloesem en peper. Hierna komen meer de citrus smaken meer naar voren in combinatie met komkommer. Op het eind blijft de smaak van jeneverbessen lekker hangen in de mond. Een stevige gin die zijn positie in de markt eer aan doet. Voor mij een top gin die weinig extra's nodig heeft. Een 4.4 op 5.

Sander gin review

Zeker een van mijn favorieten als het gaat tussen alle gin uit de UK. Interessante smaak met vlierbloesem, komkommer en peper. Dit geeft een aromatische geur af. De afdronk kan wat ongewoon proeven, haast wat droog en .... tja apart. Probeer hem zelf maar eens, dan weet je wat ik bedoel . Een 4.5 uit 5

ONZE GIN SCORE:

 

4.4


BOTANICALS

GINFORMATIE

Hendricks Gin is in 1999 ontstaan in Schotland bij William Grant & Sons Distillery na jaren van onderzoek door Mr Gordon (achter kleinzoon van William Grant) en Mrs Gracie. Daarvoor hadden ze alleen Whiskey gemaakt bij William Grant & Sons.
Deze Gin is kort gezegd excentriek te noemen en dat is ook graag hoe ze zich profileren. Met de apothekersfles en de website die extravagantie uitstraalt. De gin zelf is ook erg ongewoon, zij gebruiken namelijk minder jeneverbessen dan de meeste Gin huizen. Maar wat deze Gin zo bijzonder maakt is het feit dat ze 2 ketels gebruiken om de Gin te maken om deze daarna samen te voegen tot een geheel.
Hiermee is een heerlijke Gin ontstaan die gericht is op Hollandse komkommer en Bulgaarse rozenblaadjes. Een frisse Gin met veel diepgang die nog altijd voor veel Gin drinkers de onbetwiste nummer 1 blijft.

 

 


YOUR GIN RECEPT

Favoriet gin tonic recept van Ben:

  • 50 ML Hendricks Gin
  • 150 ML Fever-tree Elderflower
  • Schijfje komkommer

Favoriet gin tonic recept van Sander:

  • 50 ML Hendricks Gin
  • 150 ML Fentimans
  • 2 komkommer schijfjes met daarin 
  • 2 kruidnagel

 


Deel hier onze gin tonic recept met je vrienden:


Of liever je eigen gin maken? Zelf een eigen gin tonic maken op je drankenkaart? KLIK HIER

OF DEEL JOUW GIN TONIC RECEPT MET ONS:

Reactie schrijven

Commentaren: 0

FOLLOW US @ INSTAGRAM

@createyourowngin

INFORMATIE 

Your-Gin

Info@your-gin.com

Ben van Delft

06-11921986

Sander Claassen

06-43108189

KVK nr: 70532710

BTW nr: 858362041B01

NIEUWSBRIEF