· 

Gordon´s Gin

WAT VINDT YOUR GIN VAN Gordon's Gin:

Ben gin review: 

Gordon's gin is heel zacht met een duidelijke jeneverbes smaak. Hierbij komt een lichte ondertoon van de citrus bij. Dit is een gin die makkelijk drinkt en makkelijk gaat met veel soorten tonics. De smaak van de tonic en de botanicals bepalen vooral de smaak van een G&T bij het gebruik van Gordon's. Al met al een typische London Dry Gin, die voor iedereen toegankelijk is. Puur gemakkelijk en in een Gin en Tonic kan je er alle kanten mee op.

Score: 3.8 uit 5.

 

Sander gin review

Gordon's gin is een zeer zachte gin en is voor de beginnende gin drinker zeker een aanrader. Lichte citrus toon en erg goed te mixen met een zoetere tonic. Zelf zou ik 1 van de Botanicals proberen te versterken door deze in je gin tonic recept toe te voegen. Maar eigenlijk kan je alle citrus achtige vruchten toevoegen, zelfs basilicum. Voor de gin liefhebber is dit misschien een saaie gin. Mijn score is een 3 uit 5.

ONZE GIN SCORE:

 

3.4


BOTANICALS

GINFORMATIE

Gordon's gin misschien de bekendste gin van alle gins die er zijn. Gemaakt in Engeland met mooie Botanicals zoals hier naast beschreven.

 

De gin is twee keer gedistilleerd voor een hogere zuiverheid en met plantaardige ingrediënten. Alexander Gordon heeft in 1769 deze gin ontwikkeld. Hij stoorde zich aan de slechte kwaliteit die in de 18de eeuw op de markt was. Slechts 12 personen ter wereld kennen het recept van Gordon's. 

 

Gordon's heeft naast deze London dry gin ook nog een Pink gin, een Sloe gin, Elderflower gin en gin tonic in blik in het assortiment. 

  

 


YOUR GIN RECEPT

Gin tonic recept van Ben

  • 50 ML Gordon's Gin
  • 150 ML Fever-tree mediterranean tonic water
  • Limoen schil
  • Schijf sinaasappel

Gin tonic recept van Sander:

 


Deel hier onze gin tonic recept met je vrienden:


Of liever je eigen private label gin maken? Zelf een eigen gin tonic maken op je drankenkaart? KLIK HIER

Nog een gin review lezen?

Hendrick's Gin

Damrak Gin


OF DEEL JOUW GIN TONIC RECEPT MET ONS:

Reactie schrijven

Commentaren: 0

FOLLOW US @ INSTAGRAM

@createyourowngin

INFORMATIE 

Your-Gin

Info@your-gin.com

Ben van Delft

06-11921986

Sander Claassen

06-43108189

KVK nr: 70532710

BTW nr: 858362041B01

NIEUWSBRIEF