· 

Damrak Premium Gin

WAT VINDT YOUR GIN VAN DAMRAK GIN:

Ben gin review: 

Bij het ruiken van deze gin voert de geur van sinaasappel de boventoon, daarnaast is ook de jeneverbes goed aanwezig. In de smaak komt ook weer de sinaasappel naar voren. Maar ook nog een bijzondere zoete smaak, richting honing. Een makkelijk gin om te drinken, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar hem puur te drinken. Ook in een gin tonic recept komt deze goed tot zijn recht. Een lekkere gin om te beginnen met gin tonics drinken. 3.9/5

 

Sander gin review

Bij het open trekken van de fles ruik je al meteen jeneverbes en een sterke sinaasappelgeur. Het ruikt zelfs likeurachtig. De smaak is erg sinaasappelachtig met citroen tonen. Een goede gin om puur te drinken! Lekkere gin, maar niet extreem bijzonder door de uitgesproken sinaasappel geur en smaak. 3.5 uit 5.0 is mijn score. 

ONZE GIN SCORE:

 

3.7


BOTANICALS

GINFORMATIE

Damrak Gin is een product van de Lucas Bols Distellery, het oudste gedestilleerde merk van Nederland. De Damrak gin is in 2001 op de markt gebracht en heeft langzaam voornamelijk Nederland en Amerika veroverd. De Damrak gin bestaat uit 17 ingrediënten die maar liefst 5 maal gedestilleerd worden. Een aantal van de ingrediënten zijn bekend waaronder jeneverbes, koriander, citroenschil, sinaasappelschil, anijs kaneel en kamperfoelie. Daarnaast zijn er nog een paar geheimen ingrediënten die alleen bij de meester destillateur, Piet van Leijnhorst, bekend zijn. Deze gin kenmerkt zich door zijn zachte smaak met een vleug sinaasappel. Hierdoor is hij makkelijk te mixen, in gin tonic te drinken of gewoon puur.

 

Al met al een product dat Amsterdam goed op de kaart heeft gezet in de wereld van Gin.

 

 


YOUR GIN RECEPT

Gin tonic recept van Ben

  • 50 ML Damrak Gin
  • 150 ML Fever-tree Elderflower
  • Takje Lavendel
  • Schijf sinaasappel

Gin recept van Sander:

  • 50 ML Damrak Gin
  • On the rocks
  • Citroen schil, lekker PUUR drinken!

 


Deel hier onze gin tonic recept met je vrienden:


Nog een top gin review lezen?

Bobby's Dry Gin

Hendrick's Gin


Of liever je eigen gin maken? Zelf een eigen gin tonic maken op je drankenkaart? KLIK HIER

OF DEEL JOUW GIN TONIC RECEPT MET ONS:

Reactie schrijven

Commentaren: 0

FOLLOW US @ INSTAGRAM

@createyourowngin

INFORMATIE 

Your-Gin

Info@your-gin.com

Ben van Delft

06-11921986

Sander Claassen

06-43108189

KVK nr: 70532710

BTW nr: 858362041B01

NIEUWSBRIEF